Romana         English


E-mail: office@plecariinstrainatate.eu
Meniu
Info Juridic
TAXE
Costurile programelor pentru plasare forta de munca in strainatate sunt stabilite in functie de implicarea angajatorilor straini in plata acestora, iar in cazul in care acestia nu suporta taxele aferente plasarii, acestea pot fi esalonate pana la 50% din totalul acestora, sau pot fi platite din salariu, cu acordul angajatorilor.

Aceste intelegeri se fac in functie de tara, angajator, domeniu, programemele impuse de statul respectiv muncitorilor romani, dar si de procedura de angajare si modalitatea obtinerii documentelor aferente muncii in statul respectiv.
Curs BNR
Contactati-ne!
Expert Recruiters Service
CUI: 29048635;
Nr.Reg: J40/10445/2011
 • Adresa: Bucuresti,
  Str. Mihai Eminescu nr.182, Sector 2 (Harta);

 • Tel: 021.210.10.25;

 • Fax: 037.810.69.15;

 • Orange: 0751.653.641;

 • Telekom: 0787.556.677;

 • E-mail:
office@plecariinstrainatate.euGhid inscriere

 1. Puteti aplica online prin completarea formularului specific, pe adresa de e-mail plecari.strainatate@yahoo.com sau fax la numarul: 037.810.69.15 .

 2. Puteti trimite un cv pe adresa de e-mail mentionand pentru care din posturile disponibile optati dupa ce veti consulta sectiunea “Locuri de munca”. Chiar in cazul in care nu gasiti nici un job potrivit pentru dvs. in aceasta sectiune, ne puteti trimite cv-ul dvs. care va fi inregistrat in baza noastra de date pentru preselectii ulterioare. La preselectie pot participa muncitorii calificati si necalificati, barbati, femei si cupluri.

 3. Interviu – Dupa participarea cv-ului dvs. la o preselectie, numai daca va incadrati in conditiile generale ale unui potential angajator, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic de catre un consultant din cadrul companiei noastre si veti fi programat la un interviu. Va trebui sa confirmati ora si data interviului sau sa solicitati o reprogramare in cazul in care nu va puteti prezenta. Va recomandam sa verificati adresa de e-mail la 2 zile cel putin pentru ca, in general, comunicarea se va face prin e-mail. Se vor efectua testari psihologice, de limba si de aptitudini in functie de jobul acceptat!

 4. Documentatia necesara:

  • cv limba engleza sau romana;
  • 4 fotografi tip pasaport;
  • o fotografie 9/13 (corp intreg);
  • ci sau pasaport;
  • documente de munca din Romania;
  • actele de calificare;
  • adeverinta de sănătate (cu mentiunea “clinic sanatos si apt de munca”);
  • certificatul de cazier judiciar;
  • dovada emisă de structura specializată din cadrul Ministerului de Interne, din care să rezulte că solicitantul nu are interdicţia legală de a părăsi localitatea ori alte limitări ale exercitării dreptului la liberă circulaţie în afara graniţelor ţări;
  • dovada emisă de Serviciul Public pentru Asistenţă Specială/primar, din care să rezulte că părinţii/părintele solicitanţi/solicitant de locuri de muncă în străinătate au/a notificat acestora intenţia de a lucra în străinătate.


 5. Contract de mediere – aplicantului i se va pune la dispozitie contractul de mediere (conform L 156/2000) in temeiul caruia aplicantul va primi oferta specifica, individuala a potentialului angajator.

 6. Interviul - In functie de jobul ales , se va tine un interviu direct, telefonic / Skype cu viitorul angajator.

 7. Contract de munca - Compania noastra garanteaza incheierea contractului individual de munca cu un angajator strain.

 8. Plecare - Data plecarii se stabileste in functie de data la care viitorul angajator va solicita prezenta. In general transportul este suportat de angajat. La solicitarea dvs., compania noastra va poate ajuta sa obtineti preturi mai convenabile pentru biletul de transport precum si asigurarea de transport obligatorie pe timpul calatoriei.

 9. Inainte de plecare veti primi “Ghidul de calatorie”, tradus in limba romana.

 10. La sosire pe teritoriul tarii veti fi preluat de catre angajator.

 11. Dupa 12 luni de activitate in serviciul angajatorului cu care ati incheiat contractul de munca, aveti posibilitatea de a prelungi contractul de munca cu acordul ambelor parti.Parteneri

Locuri de munca in tara si strainatate


Anunturi Gratuite